Conturi Bancare Offshore

Powered By: Crafty Syntax
EVEDEX , Agent bancar autorizat va poate asista in totalitate cu deschiderea de conturi bancare multi-valutare atat pentru companiile offshore infiintate prin intermediul nostru cat si pentru orice client persoana fizica sau juridica, indiferent de nationalitate sau statut. Deschiderea unui cont bancar extern prin intermediul nostru este cat se poate de facila, rapida cu un numar minim de documente. Avantajele unui cont offshore sunt:-toate conturile se deschid in Saint Vincent and the Grenadines, in afara Uniunii Europene ca atare regulamentele bancare UE privind obligativitate raportarii anumitor tranzactii, rulaje etc nu se aplica.
-excelenta confidentialitate a beneficiarului real al fondurilor, protejarea identitatii.
-deschidere de cont rapida, toate formalitatile se desfasoara online.
-emitere carduri bancare cu utilizare internationala sub siglele Maestro si Mastercard.
-serviciu de internet-banking performant.
-conturi multivalutare in USD, EUR, GBP, CHF, JPY, CNY.
-carduri debit in USD si EUR emise sub siglele Maestro si Mastercard.

Lista completa de taxe si comisioane practicate de catre banca este disponibila la cerere. In functie de banca si de optiunile solicitate de catre client (tip de card, digipass etc) pot exista solicitari din partea bancii de a constitui un depozit minim sau plata unor garantii pentru eliberarea Cardurilor emise sub siglele Maestro/Mastercard.
*Asistenta Evedex aferenta formalitatilor de deschidere de cont, costurile de certificare a documentelor, procesarea cererii si sustinerea dosarului in fata bancii sunt incluse in tariful de infiintare a unei companii offshore. Pentru solicitari de deschidere de cont pentru companii ce au alt registrar se adauga un tarif de procesare&certificare due-diligence suplimentar de EUR.250 iar pentru deschiderea unui cont offshore personal tariful Evedex este de EUR.150
Pentru informatii suplimentare sau pentru a initia procedura de deschidere a unui cont offshore personal sau corporativ, va rugam sa ne contactati.
Pentru detalii complete despre firmele offshore, tarife, informatii de contact si proceduri de comanda online accesati www.evedex.net